Nuoret

Nuorisotyö kutsuu mukaansa juuri sinua! Säännöllistä toimintaamme ovat nuortenillat ja isoskoulutus. Teemme myös mielenkiintoisia retkiä ja matkoja ympäri Suomea. Näiltä sivuilta löydät tarkemmat tiedot tapahtumistamme. Tulehan mukaan rentoon porukkaan!

Nuortenillat:
Tule viettämään rentoa lauantai-iltaa mukavien ihmisten kanssa. Pelaillaan, kuunnellaan musaa tai ihan ollaan vain. Tarjolla kaffea ja teetä ja pientä purtavaa ja hetki hiljentymiseen. Kiire ei ole minnekään.

Isoskoulutus:
Isoskoulutus antaa valmiuksia toimia ryhmänohjaajana eli isosena seurakunnan leireillä. Koulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille. Kokoonnutaan perjantaisin/lauantaisin säännöllisen epäsäännöllisesti :).

Nuorisotyön hyväksi myynnissä Marmorikynttilän kynttilöitä 6 €/kpl.

Syksyn kohokohta on Maata Näkyvissä-festarit Turussa.

Lisätietoja kaikista nuorisotyön jutuista saat nuorisotyönohjaaja Minna-Mari "Minski" Kivimäeltä p.040-5167089.