Rippikoulu

Rippikoulun talvikauden ohjelmaan on kuulunut osallistuminen mm. jumalanpalveluksiin ja nuorteniltoihin sekä tutustuminen seurakunnan muuhun toimintaan.

Lauantai-iltaisin nuoret kokoontuvat nuorteniltaan Myrskäriin.

Ripari on osa seurakunnan kasteopetusta, johon Jeesukselta saatu kastekäsky (Matt 28:18-20) velvoittaa.

Kesän 2018 rippikoululeiri Kangasniemen Salmelassa 10. - 16. 7.

Lue lisää blogista!

Riparille ilmoittaudutaan lokakuussa. Syyskuun aikana Minski käy pitämässä koulussa infotunnin ussan tunnilla. Toivakan srk kuuluvat riparilaiset saavat kotiin infokirjeen postitse, muiden täytyy ottaa yhteyttä Minskiin.
Nuortenillat ym löytyy sivulta nuoret.

Jos rippikoulu on jäänyt käymättä, on sinulla mahdollisuus yksityisrippikouluun. Lisätietoja antaa khra Panu Partanen.

Rippikouluun voi ilmoittautua nuori, joka täyttää konfirmaatiovuonna 15-v. Ilmoittautuminen ja rippikoulun käyminen ei edellytä luterilaisen kirkon jäsenyyttä. Rippikoulun jälkeen kirkkoon kuulumaton voi liittyä seurakunnan jäseneksi.

Rippikouluun liittyvistä asioista saat lisätietoa ottamalla yhteyttä Minna "Minski" Kivimäki tai Panu Partanen.