Rippikoulu

Rippikoulun talvikauden ohjelmaan on kuulunut osallistuminen mm. jumalanpalveluksiin ja nuorteniltoihin sekä tutustuminen seurakunnan muuhun toimintaan.

Lauantai-iltaisin nuoret kokoontuvat nuorteniltaan Myrskäriin.

Rippikoulu on osa seurakunnan kasteopetusta, johon Jeesuksen antama kastekäsky (Matt 28:18-20) velvoittaa.

Kesän 2016 rippikoululeiri Kangasniemen Salmelassa 1. - 7. 8. Lue lisää blogista!

Nuortenillat ym löytyy sivulta nuoret.

Jos rippikoulu on jäänyt käymättä, on sinulla mahdollisuus yksityisrippikouluun. Lisätietoja antaa khra Panu Partanen.

Rippikouluun voi ilmoittautua nuori, joka täyttää konfirmaatiovuonna 15-v. Ilmoittautuminen ja rippikoulun käyminen ei edellytä luterilaisen kirkon jäsenyyttä. Rippikoulun jälkeen kirkkoon kuulumaton voi liittyä seurakunnan jäseneksi.

Rippikouluun liittyvistä asioista saat lisätietoa ottamalla yhteyttä Minna "Minski" Kivimäki tai Panu Partanen.