Musiikki

Alunperin Viipurin tuomiokirkkoon suunnitellut urut pienennettiin Toivakan kirkkon sopiviksi ja kirkkomme sai ensimmäiset urut kohta sodan päätyttyä v. 1945.

Seurakuntamme kirkossa on konsertoinut mm Jukka Perkon trio (Jukka Perko, Severi Pyysalo, Teemu Viinikainen)...

...Pekka Simojoki ja EtCetera-kuoro sekä lukuisat muut artistit.

Musiikilla on keskeinen osuus seurakunnan elämässä.

KIRKKOKUORO

vt.kanttori Hannes Asikaisen  johtamana kuoro tuo oman musiikillisen panoksensa seurakunnan jumalanpalveluselämään. Sillä on suuri merkitys myös muiden toivakkalaisten juhlien ohjelmaa suunniteltaessa ja toteutettaessa. Uudet kuorolaiset tervetulleita!

LAPSIKUORO TÄHTÄRIT

Toimii Maija-Liisa Hyppösen johdolla (**@**) Kuoro on yksi seurakunnan ja kunnan yhteistyön muodoista.

BÄNDITOIMINTA

Toivakan seurakunnan tilaisuuksissa voit kuulla bändimusiikkia omien tai vierailevien ryhmien toimesta. Jos haluat mukaan soittamaan tai laulamaan, Ota yhteyttä!