Myrskäri

Seurakunnan toiminnan monipuolistuessa 1990-luvulla kasvoi myös uusien toimitilojen tarve.
Myrskäri valmistui keväällä 1999 seurakuntakodin ja kirkon väliin ja siihen suunniteltiin tilat pääasiassa lasten ja nuorten toimintaa varten.

Tässä uudisrakennuksessa on erittäin aktiivisessa käytössä olevat takkatupa, kerhohuone, partiolaisten kolo ja minikeittiö. Myös kirkon ja hautausmaan sosiaalitilat löytyvät tästä hirsirakennuksesta.

Myrskärissä kokoontuvat viikoittain Lepinkäisten partioryhmät. Se on myös nuorteniltojen, isoiskoulutuksen ja rippikoulun paikkana. Viitenä iltapäivänä viikossa kokoontuu Myrskärissä pienten koululaisten iltapäiväkerho.

Myrskärin suunnitteli arkkitehti Markku Mykkänen ja se valmistui kesäksi 1999. Rakennuksesta löytyvät seurakunnan nuorisotilat sekä hautausmaan sosiaalitilat.

Nuorten ryhmien toiminta Myrskärissä on erittäin aktiivista.