Toivakan seurakunnan talvikauden 2004-2005 kuvia (2)

Kuvia seurakunnan toiminnasta helmi-huhtikuussa 2005

Aurinkoisina talvipäivinä kirkko viestii myös Jumalan läsnäolosta keskellä elämän sykettä toivakkalaista

Aika-ajoin joudumme kohtaamaan myös elämän rajallisuuden ja katoavaisuuden. Hautausmaan ruumiskappeli muistuttaa tästä.

Lähetysemännät valmistivat lounaan 27.2. Lounaan tuotolla tuemme SLS:n ja SANSA:n kautta tapahtuvaa lähetystyötä.

Kirkonkylän kinkerit 1.3. olivat osa Eläkeliiton toivakkalaista toimintaa.

Suomen Raamattuopiston kirkkopyhää vietettiinn 27.2. ja viaraanamme oli Anneli Montonen

Maaliskuussa vieraili seurakunnassamme mogolialainen radioaseman johtaja Batjargal Tuvhinstegel tulkkinaan nimikkolähettimme Eila Murphy

Hiljaisella viikolla esitettiin seurakuntakodilta kirkkoon vievällä reitillä pääsiäisvaellus "Ylös Jerusalemiin" yhteistyössä helluntaiseurakunnan kanssa. Vaelluksella pysähdyttiin myös Getsemanessa.

Lepinkäisten sudenpennut olivat leirillä Kylkispirtillä 22.-23.4.

24.4. vietettiin partiolaisetn kirkkopyhää ja toteutettiin partiomessu

Osa messun lauluista oli Pekka Simojoen tekemästä Partiomessusta