Diakonia

Lähimmäisvastuu kuuluu kristilliseen elämäntapaan ja se on siten meidän kaikkien yhteinen asia. ”Kaikki, minkä tahdotte ihmisten teille tekevän tehkää te samoin heille” (Matt.7:12)

Henkilökohtainen keskusteluapu ja kotikäynnit:

Diakoniatyöntekijä Elina Sarlund on tavattavissa (Toivakantie 46) erikseen sovittuina aikoina.

Tule rohkeasti keskustelemaan mieltä painavista asioista tai soita numeroon 040 716 4221. Kotikäyntipyynnöt myös tästä numerosta. Keskustelut ovat luottamuksellisia.

EU-ruoka-apua on tarjolla kaikille sitä tarvitseville

Syntymäpäiväkäynnit 70 :sta 90:een viiden vuoden välein ja tästä eteenpäin vuosittain

Hartaushetket
Kotisillassa keskiviikkoisin klo 9 ja Soivakassa torstaisin klo 14

Päivänavaukset kouluilla.

Viriketupa ikäihmisille kokoontuu tiistaisin klo 11 - 14 seurakuntakodilla.

Omaishoitajien ryhmä Uudessa Pappilassa (Toivakantie 46) ke klo 13 - 15 kerran kuukaudessa.

Kyläkahvilat sivukylillä 1 - 4 kertaa  vuodessa.

Puuroperjantai seurakuntakodilla ja Soppaperjantai Kotisillassa molemmat kerran kuukaudessa.

Vapaaehtoistoiminta

Yhteisvastuu