Vapaaehtoistoiminta

Aina kun me ihmiset tavalla tai toisella autamme toisiamme, Jumala tekee työtään näkymättömästi ja salaisesti.
Sillä jos Jumala tahtoo auttaa meitä ja suoda lohdutustaan, neuvoa ja rohkaisua, ei Hän tee ukkosenjyrinän tai salamoiden säestämää ihmettä, vaan hän lähettää luoksemme ihmisen. (Hannelore Frank)

Kiinnostaako sinua vapaaehtoisena toimiminen seurakunnan eri tehtävissä? Onko sinulla taitoja mitä tahtoisit hyödyntää ihmisten hyväksi? Tässä tapauksessa olet sydämellisesti tervetullut seurakunnan vapaaehtoisjoukkoon! Vapaaehtoisten joukkoon tarvitaan lisää auttavia käsiä, kuulevia korvia ja näkeviä silmiä. Tule rohkeasti mukaan antoisaan auttamistyöhön. Se tuo iloa ja sisältöä elämään. Kaikenikäiset ovat tervetulleita. Jokaiselle löytyy jotakin tehtävää ja näihin saa opastusta. Ota yhteyttä joko diakonityöntekijä Kaija-Riitta Pomelliin tai kirkkoherra Panu Partaseen tai kirkkoherranvirastoon. Yhteystiedot alla:

Kaija-Riitta Pomell                      040 7164221

Panu Partanen                            040 5546981 **@**

Kirkkoherranvirasto                     0400358834 **@**

"Ja kuinka hyvä meistä kenelle tahansa on kokemus, että kun näen vaivaa toisten hyväksi, tulee omastakin elämästäni täyteläisempää." arkkipiispa Kari Mäkinen.