Kuvia vuoden 2007 tapahtumista

Laskiaisena laskettiin kirkonmäkeä Yhteisvastuutempauksen merkeissä

Tempaukseen liittyi tänäkin vuonna kunnan ja seurakunnan luottamushenkilöiden välinen viestikilpailu

Kunnan joukkue oli tällä kertaa nopeampi

7.3. saimme vieraan Mongoliasta. Ulaanbataarissa toimivan kristillisen Radio Wind FM:n työntekijä Tuya jakoi kouluvierailulla ja lähetysillassa tietoa kotimaastaan ja radioaseman toiminnasta

16.3. oli Toivakasa keikalla EXIT-yhteye ja Pekka Simojoki. Iltapäivällä järejstettiin konsertti yläluokkien oppilaille.

EXIT:in vierailun jräjestivät Toivakan ev.lut. seurakunta, Helluntaiseurakunta ja kunta yhdessä.

Iltakonsertti kokosi seurakuntakodille salin täyden eri ikäisiä kuulijoita

Palmusunnuntaina 1.4. esiintyivät kirkossamme sellistit Anna-Maaria ja Olli Varonen

Seurakuntakoti täyttyi 22.4. kuuntelemaan Ritva Oksasen ja Janus Hanskin konserttia, joka järjestettiin Toivakka Soin, Ruuhipirtin ja seurakunnan ytheistyöllä.

Vappuaatona myytiin perinteiseen tapan Toivakan torilla sima ja munkkeja seurakunnan lähetystyön hyväksi.

Kahtena elokuisena sunnuntai-iltana Toivakka Soi ja seurakunta järjestivät kirkkokonsertin...

...joissa esiitntyivät Aapo Häkkinen (cembalo) ja Mikko Perkoila (viola da Gamba).

Perinteiseen koulun syyskirkkoon kokonnuttiin 16.8.

Sunnuntai-iltana 19.8. siunattiin perhekirkossa eppuluokkalsia koulutielle.