Kirkkoneuvosto 2009

Tältä sivulta löydät keskeiset kirkkoneuvoston päätökset
Kokous 4.2.2009 1/2009

- Kanttori Suvi Tiaiselle myönnettiin palkatonta virkavapautta 1.3.-31.8.2009 väliseksi ajaksi ja hänen sijaisekseen nimettiin Hannes Asikainen Vaajakoskelta.

- Seurakunnan talouden tasapainottamissuunnitelmia valmistelemaan nimettiin työryhmä, jonka kokoonpano on: Raija Häkkinen, Reijo Koskinen, Olavi Jouttijärvi ja Pirkko Kuismin.

- Kirkkoneuvosto hyväksyi jumalanpalavelusten kolehtisuunnitelman tammi-kesäkuulle 2009.

- Kirkkoneuvosto päätti, että seurakunnan tarjoamat kesätyöpaikat laitetaan julkisesti haettaviksi 31.03.2009 mennessä kaavakkeella, joka tulee seurakunnan nettisivuille. Kesätyöntekijöitä tarvitaan hautausmaalle. Uutena pyritään löytämään yhteistyössä kunnan kanssa opas kirkkoon vilkkaimmaksi turistiajaksi juhannuksesta heinäkuun loppuun.

- Seurakunnan 100-vuotisen itsenäisen toiminnan juhlaa vietämme koko vuoden erilaisten tapahtumien ja konserttien merkeissä. Syksyyn ajoittuvaa juhlajumalanpalvelusta ja sen yhteydessä vietettävää pääjuhlaa valmistelemaan valittiin työryhmä: Eija Kinnunen, Marjatta Taipale ja Olavi Jouttijärvi.