Lähde kanssamme Israeliin!

Toivakan seurakunta ja Toiviomatkat järjestävät matkan Pyhään maahan 13.-21.4.2018.

Matkanjohtajina toimivat kirkkoherra Panu Partanen sekä kehitysjohtaja Tanja Ilvonen, asiantuntijaoppaana Marjaana Rissanen.

Matkan perushinta 1480 € + koko retkipaketti 355 €.

Puolet ajasta vietetään Jerusalemissa, puolet Tiberiaksessa. Retkien kautta toki liikutaan laajemmallakin alueella. Retkiohjelma löytyy alta liitteenä.

Majoitus puolihoidolla (hyvä aamupala ja illallinen) laadukkaista hotelleissa, Leonardo Club Jerusalemissa ja Leonardo Tiberiaksessa.

Matka on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille, kunta ja seurakuntarajoista riippumatta!

--

Matkan vaatimukset: 6 kuukautta matkan jälkeen voimassa oleva passi sekä tarvittava liikkumiskyky ja omatoimisuus erityisesti retkiä varten.

Sitovat ilmoittautumiset ja kyselyt: **@** tai 040-554 6981.

Matkustajapaikkoja on yhteensä parikymmentä. Tällä hetkellä varauksia on jo yli kymmenen, joten olethan liikkeellä pian! Tavoitteena on, että kaikki paikat täytetään vuoden 2017 puolella.

--

Matka on arvokas mutta taatusti sen väärtti. On mukava lähteä tutussa ja turvallisessa porukassa kristinuskon alkulähteille - henkilökohtaisesti odotan kovasti matkaamme! Vuodenaika on hyvä. Mielenkiintoa lisää se, että Israelin valtion 70-vuotispäivä osuu matkamme kanssa samaan ajankohtaan (19.4.2018).

Tervetuloa pyhiinvaeltajien iloiseen joukkoon!

Panu Partanen
Toivakan seurakunta