Toimitilat

Vuonna 1882 valmistui Lindqvistin suunnittelema Toivakan kirkko

Seurakuntakoti remontoitiin nykyiseen Markku Mykkäsen suunnittelemaan asuun kesällä 1999

Seurakunnan keskeiset toimitilat sijaitsevat keskellä Toivakan kirkonkylää.

Vanhimmat toimitilat sijoittuvat kirkonmäelle, Syrjäharjulle. Siellä ovat kirkko ja vanha tapuli (läp'käytävä) hautausmaan ympäröimänä.

Hautausmaan portin viereen rakennettiin 1960-luvulla ruumiskappeli.

Kirkonmäen juurelle valmistui seurakuntakoti 1970-luvun puolivälissä. Se rakennettiin käytännössä uusiksi kesällä 1999. Samaan aikaan valmistui Myrskäri, johon tulivat nuorisotilat ja hautausmaan sosiaalitilat.

Kirkkoherranvirasto muutti 12.3.2007 Toivakantien varrella sijaitsevasta Liiketalon entisestä pankkikiinteistöstä Uuteen pappilaan (Toivakantie 46) Saarisen rantaan. Näin virasto palasi tavallaan juurilleen. Myös diakoniatoimisto sijaitsee nyt uuden pappilan tiloissa.

Seurakunnan toinen hautausmaa, "Metsähautausmaa" on Paloisentien varrella.

Toivakkaan on rakennettu kaksi pappilaa, joista kumpikaan ei ole enää seurakunnan omassa käytössä. "Vanha pappila" on Pitäjäseuran kunnostamana juhla- ja kokoustilana.

Partiolippukunta Toivakan Lepinkäisten Kylkislammen rannalle rakennettu kämppä siunattiin "Kylkispirttinä" käyttöön syksyllä 1995.