Tukea elämään

Seurakunnan työntekijöinä pyrimme parhaamme mukaan antamaan tukeaan elämän kriisien ja ongelmatilanteiden kohdatessa.

Yhtenä joukossamme on diakoniatyöntekijä, joka päivystää maanantaisin klo 10-12 diakoniatoimistossa Uudessa Pappilassa Toivakantie 46(p. 040-7164221).

Muut seurakunnan työntekijät tavoitat parhaiten suorien puhelinnumeroiden kautta.

Tukea saat kriisien kohdatessa myös Perheasiain neuvottelukeskuksesta (p. 014-3347800) sekä Palvelevasta Puhelimesta (p. 010190071), joka päivystää joka ilta klo 18-23. Kriisikeskus Mobile päivystää 24h vuorokaudessa ilman ajanvarausta (p.014-2667150).

PERHENEUVONTA

Perheasiain neuvottelukeskus palvelee parisuhteen pulmien neuvotteluapuna. Työskentelymenetelmä on yhteinen keskustelu.

Seurakuntien ylläpitämä Perheasiain neuvottelukeskus tarjoaa mahdollisuuden tutkia tasapuolisesti parisuhteen vahvuuksia ja kehityshaasteita sekä etsiä näkökulmia vaikeuksien ratkaisemiseksi. Toivottavaa on, että pariskunnat voivat osallistua työskentelyyn yhdessä. Tarvittaessa voi neuvotteluissa käydä myös yksin tai yhdessä koko perheen kanssa.

Neuvotteluihin hakeudutaan soittamalla arkisin klo 12 - 14.30 numeroon (014) 334 7800. Vastaanotto on klo 8-16, yksilöneuvottelu kestää 45 min ja parineuvottelu 75 min. Keskimäärin tapaamisia on viisi. Odotusaika ensimmäiseen neuvotteluun vaihtelee varaustilanteen mukaan.

Keski-Suomen seurakunnat tarjoavat mahdollisuuden maksuttomiin neuvotteluihin kaikille alueellaan asuville riippumatta siitä ovatko he kirkon jäseniä.

Jyväskylän seurakunnan perheasiain neuvottelukeskus
Käyntiosoite: Kilpisenkatu 4, 2. krs, 40100 Jyväskylä
Postiosoite: Vapaudenkatu 38 B, 2. krs, 40100 Jyväskylä

pank-jkl(at)evl.fi **@**

Ajanvaraus klo 12-14.30, p. (014) 334 7800
Muut vastaanottopisteet: Hankasalmi, Jämsä, Keuruu, Saarijärvi, Viitasaari ja Äänekoski.

Työntekijät

Sirpa Salo, PST, johtaja, perheneuvoja, erityistason perheterapeutti, sirpa.salo(at)evl.fi
Merja Kangas, TM, perheneuvoja, erityistason perheterapeutti, merja.kangas(at)evl.fi
Kirsti Pasanen, KM, perheneuvoja, erityistason perheterapeutti, kirsti.pasanen(at)evl.fi