Toivoa Toivakkaan -keräys

​​​​​​​​​​​​​​Poikkeusaika on tuonut muutoksia monen perheen ja yksinasuvan talouteen: työttömyyttä, lomautuksia, sairautta sekä lisäkustannuksia (mm. karanteenissa olemisen, etäopiskelun tai etätöiden vuoksi).

Vähävaraisilla lapsiperheillä, eläkeläisillä, omaishoitajilla sekä työttömillä tilanne on jo ollut aiemmin haastava. Raha ei ole riittänyt perustarpeisiin, ja nyt tilanne on kiristynyt entisestään. Talousvaikeudet aiheuttavat epätasa-arvoisuutta, huolta ja mielenterveysongelmia sekä velkaantumista. Ihmisten tukeminen on tärkeää ennaltaehkäisevää työtä.

Nyt voit auttaa suoraan Toivakan seurakunnan diakoniatyön kautta!

Kaikki lahjoitetut varat käytetään kokonaisuudessaan osto-osoituksina elintarvikkeiden ja hygieniatuotteiden ostamiseen tai muun välttämättömän elämisen tukemiseen (asuminen, terveydenhoito, opiskelukulut). Haluamme yhdessä kantaa vastuuta paikkakuntamme ihmisistä - kiitos kun autat!

TOIVAKAN SEURAKUNNAN KERÄYSTILI: FI70 5242 5220 0061 22
VIESTIKENTTÄÄN: Toivoa Toivakkaan

Toivakan seurakunta / diakoniatyö, Toivakantie 46, 41660 Toivakka. Keräyksen varat käytetään diakoniatyön toteuttamiseen ja avustuskohteiden hyväksi. Poliisilta saadun keräysluvan numero RA/2020/638.

Lisätiedot: diakoni Elina Sarlund / elina.sarlund@evl.fi / 040 716 422