Toivakan kirkon pihalla konfirmaation jälkeen.

TOIVAKAN SEURAKUNTA / VIIKOT 15-16

Jumalanpalvelukset (nettilähetyksenä https://m.facebook.com/toivakan.seurakunta ja palveluksen jälkeen seurakunnan nettisivulla)

To 9.4. klo 19 kiirastorstain sanajumalanpalvelus, taltiointi. Kivimäki, Kinnunen, Jäntti ja Suvi Särkkä.

Pe 10.4. klo 10 pitkäperjantain sanajumalanpalvelus suorana. Partanen, Sievänen.

Su 12.4. klo 10 pääsiäispäivän sanajumalanpalvelus suorana. Partanen, Sievänen.

Ma 13.4. klo 13 II-pääsiäispäivän nojatuolikirkko Uudesta pappilasta, taltiointi. Sarlund, Sievänen, Niina Heinonen ja Helena Järvenpää.

7. - 14.4. seurakuntakodin ja kirkon alueella on pieni pääsiäisvaellus. Ohjeet löydät pääoven ikkunasta. Tervetuloa hiljentymään pääsiäisen sanoman äärelle.

Toivakan kirkko auki joka päivä klo 9-14 hiljentymistä varten.

Kastettu: Janna Hilja Anita Aaltonen, Kangasniemen seurakunnasta

Haudan lepoon siunattu: Else Ingrid Marianna Ruokonen 69v, Tuovi Tuula Onerva Hobin 78v ja Jaakko Edvard Marttinen 94v

Toivakan seurakunnan toimintaa peruttu / koronavirus

Valtioneuvoston ohjeiden ja siihen liittyvän kirkkohallituksen sekä Lapuan tuomiokapitulin ohjeiden mukaisesti Toivakan seurakunnan toiminta jatkuu seuraavasti 31.5.2020 asti:

Tämä toiminta perutaan:

• Jumalanpalvelukset toimitetaan niin, ettei seurakunta ole läsnä kirkkotilassa fyysisesti vaan nettistriimin kautta www.facebook.com/toivakan.seurakunta ja palveluksen jälkeen seurakunnan nettisivulla.

• Kaikki säännöllisesti kokoontuva viikkotoiminta: mm. viriketupa, rukous- ja raamattupiirit, päiväkerhot, perhekerhot, muskarit, kirkkokuoro, omaishoitajat, seurat jne.

• Laitoshartaudet

• Kirkkokahvit

• EU-ruokajako (hätätilanteita varten muuta ruoka-apua voi kysyä diakoni-Elinalta)

• Leirit ja retket

• Yhteiset ruokailut

• Konsertit

• Myrskärin viikkotoiminta (mm. partio ja nuortenillat)

• Seurakunnan hallintoelimistä toimii vain kirkkoneuvosto ja kirkkovaltuusto. HUOM! Ke 1.4. klo 18 kirkkovaltuuston kokous PERUTTU!

Tämä toiminta jatkuu poikkeusjärjestelyin:

• Toivakan kirkko auki toistaiseksi joka päivä klo 9-14 hiljentymistä varten.

• Jos tarvitset ruoka-apua tässä hätätilanteessa, niin ota yhteys diakoniin. Työntekijät tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse, kirkkoherra (040 554 6981, panu.partanen@evl.fi), diakoni Elina Sarlund (040 716 4221, elina.sarlund@evl.fi), muiden työnmtekijöiden tiedot nettisivuilta.
  • Kasteet, vihkimiset ja hautaamiset toimitetaan mutta niin, että 13.4. asti niissä saa olla läsnä noin 10 henkilöä.
  • Kirkkoherranvirasto auki normaalisti maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-12 (https://www.toivakanseurakunta.fi/yhteystiedot)
  • Seurakunnan työntekijät ovat valmiita keskustelemaan puhelimessa tai tulevat tarvittaessa käymään kotona (www.toivakanseurakunta.fi/yhteystiedot).
  • Seurakuntalaisten huoliin vastataan myös Kirkon Keskusteluavussa, valtakunnallisessa numerossa 0400 22 11 80 joka päivä, iltaisin kello 18–24. https://kirkonkeskusteluapua.fi/ Osoitteessa palvelee myös chat ma-pe kello 12–22. Operaattori veloittaa puhelusta liittymäsopimuksesi mukaisen hinnan (pvm/mpm)

Lisätiedot:

Panu Partanen
panu.partanen@evl.fi

“Suo, Herra, toivon kynttilöiden loistaa, tyyneksi, lämpimäksi liekki luo.
Valaiset pimeän, voit pelot poistaa. Jää keskellemme, Kristus, rauha tuo!”

(Virsi 600)