Hautapaikat

Hautapaikkoihin liittyvät asiat hoidetaan seurakuntamestari Seppo Soinisen kanssa. Hän on varmimmin tavattavissa ke-su                              puh. 040 548 3166.

Hautojen hoito

Seurakunnalta on mahdollista tilata hautojen kesähoito ottamalla yhteyttä kirkkoherranvirastoon.

Seurakunta lähettää asiakkaille hautainhoitolaskut huhtikuun aikana. Kun hauta on kesällä seurakunnan hoidossa, tulee asiakkaalle automaattisesti lasku seuraavana keväänä ja sen maksamalla hoito jatkuu. Jos haudan hoidon haluaa katkaista, voi jättää laskun maksamatta. Hauta otetaan hoitoon, kun hoitomaksu on suoritettu.

Kesähoitoon kuuluu keväällä tapahtuva kukkatilan kunnostustyö, lannoitus, kukkien istutus ja hoito sekä kastelu. Kesäkukat istuteen kesäkuussa yöhallojen mentyä ja niitä hoidetaan elokuun loppuun saakka. Kukkina käytetään Verenpisaraa ja Hopeavillakkoa, joiden määrän asiakas saa itse päättää.

Mahdollisista hoitoon, laskutukseen tai osoitteenmuutoksiin liittyvissä asioissa yhteys kirkkoherranvirastoon.

Hautainhoidon hinnat:

Kesähoito 55€/hautakivi

kukkavaihtoehdot: verenpisara 4,50€/kpl ja Hopeavillakko 1,70€/kpl

Kasteluhoito 35€/hautakivi (sisältää lannoitekastelun)