Toivakan kirkko

Salomonintie 8 , 41660 Toivakka

Toivakan kirkko

Yliarkkitehti Lindqvistin suunnittelema kirkko valmistui v. 1882 neljän vuoden rakennusurakan tuloksena Syrjäharjulle (Salomonintie 10), mistä se näkyy aina nelostielle saakka.

Kirkko on ollut yli sadan vuoden ajan toivakkalaisille kokoontumispaikkana, mistä on etsitty apua ja voimaa raskaiden elämänvaiheiden keskellä. Sinne on tultu myös iloitsemaan ja kiittämään Jumalan hyvyydestä.

Sunnuntaiaamuisin kirkon kellot kutsuvat klo 10 alkavaan jumalanpalvelukseen.

Kirkkomme kuuluu valtakunnalliseen "Tiekirkkojen" verkostoon ja viime vuosina siitä on tullut melko suosittu vihkikirkko. Pellervo Lukumiehen kattomaalaukset ja arkkitehti Sakari Holman suunnittelema sisä- ja ulkoväritys antavat kirkolle aivan oman valoisan sävynsä.

Salomonintie 8, 41660 Toivakka

Sanajumalanpalvelus (Palmusunnuntai, nettistriimi)

Palmusunnuntain sanajumalanpalvelus nettilähetyksenä www.facebook.com/toivakan.seurakunta ja palveluksen jälkeen seurakunnan nettisivulla. Partanen, Sievänen.

Salomonintie 8, 41660 Toivakka

Messu (Kiirastorstai)

Kiirastorstain sanajumalanpalvelus nettilähetyksenä www.facebook.com/toivakan.seurakunta ja seurakunnan nettisivulla. Lähetys on taltiointi. Partanen, Sievänen ja muita työntekijöitä.