Salomonintie 8 , 41660 Toivakka

Toivakan kirkko

TOIVAKAN KIRKKO AUKI toistaiseksi ainoastaan jumalanpalveluksissa, toimituksissa ja muissa tilaisuuksissa, muuten vain pyydettäessä.  ​​​​​​​ ​​​​​​​

Yliarkkitehti Lindqvistin suunnittelema kirkko valmistui v. 1882 neljän vuoden rakennusurakan tuloksena Syrjäharjulle (Salomonintie 10), mistä se näkyy aina nelostielle saakka.

Kirkko on ollut yli sadan vuoden ajan toivakkalaisille kokoontumispaikkana, mistä on etsitty apua ja voimaa raskaiden elämänvaiheiden keskellä. Sinne on tultu myös iloitsemaan ja kiittämään Jumalan hyvyydestä.

Sunnuntaiaamuisin kirkon kellot kutsuvat klo 10 alkavaan jumalanpalvelukseen.

Kirkkomme kuuluu valtakunnalliseen "Tiekirkkojen" verkostoon ja viime vuosina siitä on tullut melko suosittu vihkikirkko. Pellervo Lukumiehen kattomaalaukset ja arkkitehti Sakari Holman suunnittelema sisä- ja ulkoväritys antavat kirkolle aivan oman valoisan sävynsä.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Toivakan seurakuntakoti

Salomonintie 8, 41660 Toivakka

Konsertti tai musiikkitilaisuus (Kamarimusiikkifestivaali srk-koti ja kirkko)

LEHTEEN/NETTIIN/ILMOITUSTAULUILLE: Toivakan kamarimusiikkifestivaali 2021:
17.6. Avajaiskonsertti kirkossa klo 19.
18.6. Lastenkonsertti seurakuntakodissa klo 10, Vierailukonsertti Jyväskylässä klo 19.
19.6. Salonkikonsertti seurakuntakodissa klo 15, Myöhäisillan konsertti kirkossa klo 21.
20.6. Päätöskonsertti kirkossa klo 19.

Salomonintie 8, 41660 Toivakka

Konsertti tai musiikkitilaisuus (Kamarimusiikkifestivaali srk-koti ja kirkko)

LEHTEEN/NETTIIN/ILMOITUSTAULUILLE: Toivakan kamarimusiikkifestivaali 2021:
17.6. Avajaiskonsertti kirkossa klo 19.
20.6. Päätöskonsertti kirkossa klo 19.