Toivakan kirkko

Salomonintie 8 , 41660 Toivakka

Toivakan kirkko

TOIVAKAN KIRKKO AUKI JOKA PÄIVÄ KLO 9-14 AJALLA 1.6. - 13.8.2020.
​​​​​​​HUOM! Kirkko kokonaan kiinni 14. -16.8. & 21. - 22.8. kuoroäänityksen vuoksi.
​​​​​​​

Yliarkkitehti Lindqvistin suunnittelema kirkko valmistui v. 1882 neljän vuoden rakennusurakan tuloksena Syrjäharjulle (Salomonintie 10), mistä se näkyy aina nelostielle saakka.

Kirkko on ollut yli sadan vuoden ajan toivakkalaisille kokoontumispaikkana, mistä on etsitty apua ja voimaa raskaiden elämänvaiheiden keskellä. Sinne on tultu myös iloitsemaan ja kiittämään Jumalan hyvyydestä.

Sunnuntaiaamuisin kirkon kellot kutsuvat klo 10 alkavaan jumalanpalvelukseen.

Kirkkomme kuuluu valtakunnalliseen "Tiekirkkojen" verkostoon ja viime vuosina siitä on tullut melko suosittu vihkikirkko. Pellervo Lukumiehen kattomaalaukset ja arkkitehti Sakari Holman suunnittelema sisä- ja ulkoväritys antavat kirkolle aivan oman valoisan sävynsä.

Salomonintie 8, 41660 Toivakka

Sanajumalanpalvelus (11. sunnuntai helluntaista)

LEHTEEN/NETTIIN/SEINILLE: Su 16.8. klo 10 sanajumalanpalvelus kirkossa. Hannu Huttunen, Ahopelto. Palvelus seurakuntalaisille avoin, turvavälit ja hygienia! Nähtävissä suorana myös www.facebook.com/toivakan.seurakunta ja jälkeenpäin seurakunnan nettisivulla. Kolehti nimikkoläheteille.

Salomonintie 8, 41660 Toivakka

Lasten-, nuorten- ja perheiden jp (Kouluun lähtevien siunaus)

Ke 19.8. klo 18 ekaluokkalaisten siunaus koulutielle. Partanen, Sievänen. Palvelus seurakuntalaisille avoin, turvavälit ja hygienia! Nähtävissä suorana myös www.facebook.com/toivakan.seurakunta ja jälkeenpäin seurakunnan nettisivulla. Kolehti oman seurakunnan varhaisnuorisotyölle.