Salomonintie 8 , 41660 Toivakka

Toivakan kirkko

TOIVAKAN KIRKKO AUKI toistaiseksi ainoastaan jumalanpalveluksissa, toimituksissa ja muissa tilaisuuksissa, muuten vain pyydettäessä.  ​​​​​​​ ​​​​​​​

Yliarkkitehti Lindqvistin suunnittelema kirkko valmistui v. 1882 neljän vuoden rakennusurakan tuloksena Syrjäharjulle (Salomonintie 10), mistä se näkyy aina nelostielle saakka.

Kirkko on ollut yli sadan vuoden ajan toivakkalaisille kokoontumispaikkana, mistä on etsitty apua ja voimaa raskaiden elämänvaiheiden keskellä. Sinne on tultu myös iloitsemaan ja kiittämään Jumalan hyvyydestä.

Sunnuntaiaamuisin kirkon kellot kutsuvat klo 10 alkavaan jumalanpalvelukseen.

Kirkkomme kuuluu valtakunnalliseen "Tiekirkkojen" verkostoon ja viime vuosina siitä on tullut melko suosittu vihkikirkko. Pellervo Lukumiehen kattomaalaukset ja arkkitehti Sakari Holman suunnittelema sisä- ja ulkoväritys antavat kirkolle aivan oman valoisan sävynsä.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Toivakan seurakuntakoti

Salomonintie 8, 41660 Toivakka

Messu (21. sunnuntai helluntaista)

Su 25.10. klo 10 messu kirkossa. Jouttijärvi, Sievänen. Nähtävissä www.facebook.com/toivakan.seurakunta. Kolehti tavoittamattomien tavoittamiseen Itä-Aasiassa (Kylväjä).

Salomonintie 8, 41660 Toivakka

Konsertti tai musiikkitilaisuus (Jouni Laurila, Niina Heinonen, Hannu Ala)

Su 25.10. klo 16 kirkkokonsertti: Valaise yö. Laulu Jouni Laurila & Niina Heinonen, säestys Hannu Ala, juonto Laura Siltala. Vapaa pääsy, kolehti hyväntekeväisyydelle.