Toivakan seurakuntakoti

Salomonintie 8 , 41660 Toivakka

Toivakan seurakuntakoti
Toivakan kirkonmäen juurelle valmistui 1970-luvun puolivälissä tasakattoinen seurakuntakoti. Kesällä 1999 oli remontin aika. Vanhasta rakennuksesta jäivät saneerauksen yhteydessä jäljelle vain perustukset ja ulkoseinät.
Seurakuntakodissa (Salomonin tie 8) kokoontuvat säännöllisesti mm. päiväkerhot, perhekerho, lapsikuoro ja kirkkokuoro. Myös osa vanhemmalle väelle suunnatusta toiminnasta tapahtuu seurakuntakodilla.

Kovilla pakkasilla toimii seurakuntakoti myös jumalanpalvelusten paikkana.
Lastenhoitohuone

Salomonintie 8, 41660 Toivakka

Sanajumalanpalvelus (pitkäperjantai, nettistriimi)

Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus nettilähetyksenä www.facebook.com/toivakan.seurakunta ja palveluksen jälkeen seurakunnan nettisivulla. Partanen, Sievänen.

Salomonintie 8, 41660 Toivakka

Sanajumalanpalvelus (4. sunnuntai pääsiäisestä / äitienpäivä)

Sanajumalanpalvelus kirkossa. Saarna: Ahopelto. Sarlund, diakoniaryhmä, Sievänen. Äitienpäivän kirkkokahvit. Kolehti ilmoitetaan myöhemmin.