Toivakan seurakuntakoti

Salomonintie 8 , 41660 Toivakka

Toivakan seurakuntakoti
Toivakan kirkonmäen juurelle valmistui 1970-luvun puolivälissä tasakattoinen seurakuntakoti. Kesällä 1999 oli remontin aika. Vanhasta rakennuksesta jäivät saneerauksen yhteydessä jäljelle vain perustukset ja ulkoseinät.
Seurakuntakodissa (Salomonin tie 8) kokoontuvat säännöllisesti mm. päiväkerhot, perhekerho, lapsikuoro ja kirkkokuoro. Myös osa vanhemmalle väelle suunnatusta toiminnasta tapahtuu seurakuntakodilla.

Kovilla pakkasilla toimii seurakuntakoti myös jumalanpalvelusten paikkana.
Lastenhoitohuone

Salomonintie 8, 41660 Toivakka

Rukouspiiri srk-kodilla

To 16.7. klo 18 rukouspiiri srk-kodilla. Avoin kaikille rukousyhteyttä kaipaaville. Jatkuu parittomin torstaisin.

Salomonintie 8, 41660 Toivakka

Sanajumalanpalvelus (Kirkastussunnuntai)

Su 26.7. klo 10 sanajumalanpalvelus kirkossa. Partanen, Sievänen. Palvelus seurakuntalaisille avoin, turvavälit ja hygienia! Nähtävissä suorana myös www.facebook.com/toivakan.seurakunta ja jälkeenpäin seurakunnan nettisivulla. Kolehti köyhyyden ja perusturvattomuuden poistamiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta.