Kirkkonäytelmä: Markuksen evankeliumi

ke 25.3. kello 19.00

Toivakan kirkko

Markuksen evankeliumi -kirkkodraama. Kesto väliajalla 2 tuntia, vapaa pääsy. Tornion Kaupunginteatteri, esittää Pauli Mahlamäki.

Tornion Kaupunginteatteri on esittänyt Markuksen evankeliumia kirkkodraamana nyt 20 vuotta kaikkialla Suomessa. Nyt teatteri vierailee Toivakan kirkossa 25.3.
Teatteri esittää maineikkaan esityksensä, jota pidetään sooloteatterin aivan huippuesimerkkinä. Markuksen evankeliumia pidetään evankeliumeista vanhimpana. Markus tahtoo rohkaista ihmisiä uskomaan Jeesuksen voimaan, joka pelastaa heidät. Hän tahtoo myös muistuttaa, että uusi elämä Jeesuksen seurajana ei ole helppoa, vaan heidän täytyy olla valmiita kärsimään Jeesuksen tavoin. Esittäjänä on näyttelijä Pauli Mahlamäki, joka tulkitsee evankeliumin kymmenet historialliset henkilöt. Esityksen on ohjannut Suomen Kirkon Sisälähetysseuran Opiston opiskelijaryhmä, sekä joukko kirkon asiantuntijoita.


Katso myös

su 26.1. klo 10.00

Toivakan seurakuntakoti

Messu, 3. sunnuntai loppiaisesta

Messu srk-kodilla. Partanen, Ahopelto. Kolehti päihde- ja kriminaalityöhön.
su 2.2. klo 10.00

Toivakan seurakuntakoti

Sanajumalanpalvelus, kynttilänpäivä

Sanajumalanpalvelus srk-kodilla. Sarlund, diakonian ryhmä, Sievänen. Kolehti Yhteisvastuulle. Kirkkokahvit, YV-keräyksen aloitusinfo.
su 9.2. klo 10.00

Muu tila

Messu (3. sunnuntai ennen paastonaikaa)

Messu srk-kodilla. Partanen, Sievänen, kirkkokuoro. Kolehti Etiopian Mekane Yesus -kirkon ja Lapuan hiippakunnan yhteistyölle.