Kirkkonäytelmä: Markuksen evankeliumi

Toivakan kirkko

Markuksen evankeliumi -kirkkodraama. Kesto väliajalla 2 tuntia, vapaa pääsy. Tornion Kaupunginteatteri, esittää Pauli Mahlamäki.

Tornion Kaupunginteatteri on esittänyt Markuksen evankeliumia kirkkodraamana nyt 20 vuotta kaikkialla Suomessa. Nyt teatteri vierailee Toivakan kirkossa 25.3.
Teatteri esittää maineikkaan esityksensä, jota pidetään sooloteatterin aivan huippuesimerkkinä. Markuksen evankeliumia pidetään evankeliumeista vanhimpana. Markus tahtoo rohkaista ihmisiä uskomaan Jeesuksen voimaan, joka pelastaa heidät. Hän tahtoo myös muistuttaa, että uusi elämä Jeesuksen seurajana ei ole helppoa, vaan heidän täytyy olla valmiita kärsimään Jeesuksen tavoin. Esittäjänä on näyttelijä Pauli Mahlamäki, joka tulkitsee evankeliumin kymmenet historialliset henkilöt. Esityksen on ohjannut Suomen Kirkon Sisälähetysseuran Opiston opiskelijaryhmä, sekä joukko kirkon asiantuntijoita.

Messu (Laskiaissunnuntai)

Messu srk-kodilla. Partanen, Ahopelto. Gideonien kirkko- ja kolehtipyhä. Kirkkokahvit.

Toivakan seurakuntakoti

Sanajumalanpalvelus (1. paastonajan sunnuntai)

Sanajumalanpalvelus srk-kodilla. Hannu Huttunen, Sievänen. Kolehti kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastolle.

Messu, 2. paastonajan sunnuntai

Messu srk-kodilla. Partanen, Sievänen. Kolehti Medialähetys Sanansaattajille.