1.2.2020 Toivakan seurakunta siirtyi Lapuan hiippakunnan aluekeskusrekisterin asiakkaaksi. Aluekeskusrekisteri hoitaa virkatodistus- ja sukuselvityspalvelut.

Virkatodistukset ja sukuselvitykset

Voit tilata virkatodistuksen, sukuselvityksen tai Elää- todistuksen

* Virkatodistuslomake HUOM! Tällä lomakkeella ei voi tilata sukututkimusta

* sähköpostitse luovutus.akrlapua@evl.fi

* Puhelimitse numerosta 041 730 2591, puhelinpalvelu avoinna ma-pe 9-15

* Hautausasiakkat henkilökohtaisen käynnin yhteydessä Toivakan seurakunnan kirkkoherranvirastosta, avoinna ma ja ke 9-12

Sukututkimustilaukset

Sukututkimuksia varten laadittavat todistukset saa myös aluekeskusrekisterissä. Todistukset pyritään toimittamaan mahdollisimman nopeasti, normaalitapauksessa kuukauden sisällä ja laaja-alaista tutkimustyötä vaativat todistukset viimeistään kolmen kuukauden kuluttua tilauksesta. Sukututkimuksia voi tilata vain kirjallisessa muodossa. Lisätietoja voi kysyä joko Aluekeskusrekisteristä puh. 041 730 2591 tai Toivakan seurakunnan kirkkoherranvirastosta puh. 040 0358834.

Rekisteröintipalvelut

Rekisteröintipalvelusta seurakuntalaiset voivat kysyä neuvoa

* kirkollisten toimitusten lomakkeista

* kastettavien nimien lainmukaisuudesta