Seurakunnan toimitilat

TILAVUOKRAT NÄET TÄÄLTÄ.

• Vanhimmat toimitilat sijoittuvat kirkonmäelle, Syrjäharjulle. Siellä ovat Toivakan kirkko ja vanha tapuli (läp'käytävä) hautausmaan ympäröimänä.

• Hautausmaan portin viereen rakennettiin 1960-luvulla ruumiskappeli.

• Kirkonmäen juurelle valmistui seurakuntakoti 1970-luvun puolivälissä. Se rakennettiin käytännössä uusiksi kesällä 1999. Vuodesta 2021 lähtien seurakunnan toimisto (khranvirasto) ja työntekijöiden tilat ovat sijainneet srk-kodilla, koska Uusi pappila myytiin.

• Seurakuntakodin remontin yhteydessä valmistui myös Myrskäri, johon tulivat nuorisotilat, partiokolo ja hautausmaan sosiaalitilat.

• Toivakkaan on rakennettu kaksi pappilaa, joista Uusi pappila on myyty yksityiselle ja Vanha pappila on Pitäjäseuran omistama juhla- ja kokoustila.

• Seurakunnan toinen hautausmaa, Metsähautausmaa, sijaitsee Paloisentien varrella (Paloisentie 5).

• Partiolippukunta Lepinkäisten partiokämppä, Kylkispirtti, on ollut käytössä syksystä 1995 ja se sijaitsee seurakunnan mailla Kylkislammen rannalla.