Toivakan kirkon pihalla konfirmaation jälkeen.

TOIVAKAN SEURAKUNTA / viikot  20 - 21

To 19.5. klo 12 toukosiunaus
Nisulassa, Markku ja Helena Järvenpäällä.

To 19.5. klo 18 yhteiskristillinen ilta Teemahostelilla. Puheet: Panu Partanen, Pauli Särkkä ja Markus Tattari. Musiikissa: Veijo Heinonen, Matti Tiainen ja Suvi Särkkä. Kahvitarjoilu lopuksi.

Su 22.5. klo 10 sanajumalanpalvelus kirkossa (facebook.com/toivakan.seurakunta). Partanen, Konneveden reserviläiskuoro. Suomalainen messu. Jumalanpalvelus seuraa Lasse Heikkilän teosta, joka ammentaa vaikutteita suomalaisesta kansanmusiikista.

Ma 23.5. klo 10-12 talousneuvontaa srk-kodilla. Aika diakonilta 040 716 4221.

Ti 24.5. klo 11 senioripäivä srk-kodilla. Martat valmistavat ruuan (8€ / 2€ pelkkä kahvi).

To 26.5. klo 17 helatorstain iltamessu kirkossa (facebook.com/toivakan.seurakunta). Partanen, Hertteli, Kivimäki, Kinnunen. Isosten ja kouluun lähtevien siunaus.

Haudan lepoon siunattu: Ilona Häkkinen 82v, Heikki Johannes Onnela 86v, Jyväskylän seurakunnasta

Yhteisvastuukonsertti tuotti kahvituksineen 550 euroa – lämmin kiitos artisteille ja lahjoittaneille!

Kaikki toiminta: toivakanseurakunta.fi