Toivakan kirkon pihalla konfirmaation jälkeen.

TOIVAKAN SEURAKUNTA / VIIKOT 13-14

Su 29.3. klo 10 sanajumalanpalvelukseen osallistuminen ainoastaan nettilähetyksen kautta osoitteessa www.facebook.com/toivakan.seurakunta ja palveluksen jälkeen seurakunnan nettisivulla. Partanen, Sievänen. Kirkon ovet auki klo 11-14 hiljentymistä varten, pappi paikalla.

Ke 1.4. klo 18 kirkkovaltuuston kokous PERUTTU!

Muu kokoontuva toiminta toistaiseksi tauolla. Toivakan kirkko auki toistaiseksi joka päivä klo 9-14. Jos tarvitset ruoka-apua hätätilanteessa, ota yhteys diakoniin. Työntekijät tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse, kirkkoherra (040 554 6981, panu.partanen@evl.fi), diakoni (040 716 4221, elina.sarlund@evl.fi), muiden työntekijöiden tiedot nettisivuilta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Toivakan seurakunnan toimintaa peruttu / koronavirus

Valtioneuvoston ohjeiden ja siihen liittyvän kirkkohallituksen sekä Lapuan tuomiokapitulin ohjeiden mukaisesti Toivakan seurakunnan toiminta jatkuu seuraavasti 31.5.2020 asti:

Tämä toiminta perutaan:

• Jumalanpalvelukset toimitetaan niin, ettei seurakunta ole läsnä kirkkotilassa fyysisesti vaan nettistriimin kautta www.facebook.com/toivakan.seurakunta ja palveluksen jälkeen seurakunnan nettisivulla.

• Kaikki säännöllisesti kokoontuva viikkotoiminta: mm. viriketupa, rukous- ja raamattupiirit, päiväkerhot, perhekerhot, muskarit, kirkkokuoro, omaishoitajat, seurat jne.

• Laitoshartaudet

• Kirkkokahvit

• EU-ruokajako (hätätilanteita varten muuta ruoka-apua voi kysyä diakoni-Elinalta)

• Leirit ja retket

• Yhteiset ruokailut

• Konsertit

• Myrskärin viikkotoiminta (mm. partio ja nuortenillat)

• Seurakunnan hallintoelimistä toimii vain kirkkoneuvosto ja kirkkovaltuusto. HUOM! Ke 1.4. klo 18 kirkkovaltuuston kokous PERUTTU!

Tämä toiminta jatkuu poikkeusjärjestelyin:

• Toivakan kirkko auki toistaiseksi joka päivä klo 9-14 hiljentymistä varten.

• Jos tarvitset ruoka-apua tässä hätätilanteessa, niin ota yhteys diakoniin. Työntekijät tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse, kirkkoherra (040 554 6981, panu.partanen@evl.fi), diakoni Elina Sarlund (040 716 4221, elina.sarlund@evl.fi), muiden työnmtekijöiden tiedot nettisivuilta.
  • Kasteet, vihkimiset ja hautaamiset toimitetaan mutta niin, että 13.4. asti niissä saa olla läsnä noin 10 henkilöä.
  • Kirkkoherranvirasto auki normaalisti maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-12 (https://www.toivakanseurakunta.fi/yhteystiedot)
  • Seurakunnan työntekijät ovat valmiita keskustelemaan puhelimessa tai tulevat tarvittaessa käymään kotona (www.toivakanseurakunta.fi/yhteystiedot).
  • Seurakuntalaisten huoliin vastataan myös Kirkon Keskusteluavussa, valtakunnallisessa numerossa 0400 22 11 80 joka päivä, iltaisin kello 18–24. https://kirkonkeskusteluapua.fi/ Osoitteessa palvelee myös chat ma-pe kello 12–22. Operaattori veloittaa puhelusta liittymäsopimuksesi mukaisen hinnan (pvm/mpm)

Lisätiedot:

Panu Partanen
panu.partanen@evl.fi

“Suo, Herra, toivon kynttilöiden loistaa, tyyneksi, lämpimäksi liekki luo.
Valaiset pimeän, voit pelot poistaa. Jää keskellemme, Kristus, rauha tuo!”

(Virsi 600)