Diakoniatyö

Seurakunnan työntekijöinä pyrimme parhaamme mukaan antamaan tukea elämän kriisien ja ongelmatilanteiden kohdatessa, mutta myös pienissä arkiasioissa.

Voit varata keskusteluajan diakoniatyöntekijä , Elina Sarlundille. Diakoniatoimisto on Uudessa Pappilassa Toivakantie 46, p. 040 716 4221 / elina.sarlund@evl.fi

EU- ruokaa jaetaan uudessa pappilassa joka toinen maanantai klo 10 - 12

Jos taloudellinen tilanne on haasteellinen, diakoniatyö auttaa myös aineellisesti ja tekee yhteistyötä sosiaalitoimen kanssa. Ei kannata jäädä yksin elämän muuttuvien tilanteiden kanssa.

Ajankohtaista diakoniatyössä:

Osallistu ja tule mukaan toimimaan:

Ota yhteyttä diakoni elina.sarlund@evl.fi, jos haluat olla mukana auttamassa heikoimmassa asemassa olevia tai sinulla on aikaa lukea, vaikka tekstejä tai toteuttaa diakonisia sanajumalanpalveluksia yhdessä diakoniavastuuryhmän kanssa. Jaamme yhdessä apua ja tukea yksinäisille ja vaikeassa elämäntilanteessa oleville.

Puuro ja keittopäivät
Keittopäivä Kotisillassa ja puuroperjantai seurakuntakodilla