Diakoniatyö

 

Seurakunnan työntekijöinä pyrimme parhaamme mukaan antamaan tukea elämän kriisien ja ongelmatilanteiden kohdatessa, mutta myös pienissä arkiasioissa.

EU-ruokaa ja muuta taloudellista tukea on tarjolla vaikeassa tilanteessa oleville. Ota yhteyttä diakoniatyöntekijään.

Voit varata keskusteluajan diakoniatyöntekijä , Elina Sarlundille. Diakoniatoimisto on Uudessa Pappilassa Toivakantie 46, p. 040 716 4221 / elina.sarlund@evl.fi

​​​​​​
Voit auttaa paikallisia ihmisiä Toivoa Toivakkaan -keräyksen kautta.

AJANKOHTAISTA: Korona tilanteen vuoksi seuraamme tilannetta. Kokoontumisissa tulee huomioida annetut ohjeet turvaväleistä ja hygieniasta. Vältämme lähikontaktia. Ole yhteydessä puhelimitse tai viesteillä tarvittaessa. Neuvomme ja autamme tilanteen mukaan. Teemme yhteistyötä kunnan sosiaalitoimen ja kotihoidon kanssa. Ruoka - apua on saatavilla hätätilanteessa oleville. Kysy myös naapuriapua ja kauppa-palvelua.


 


 

Osallistu ja tule mukaan toimimaan:

Ota yhteyttä diakoni elina.sarlund@evl.fi, jos haluat olla mukana auttamassa heikoimmassa asemassa olevia tai sinulla on aikaa lukea, vaikka tekstejä tai toteuttaa diakonisia sanajumalanpalveluksia yhdessä diakoniavastuuryhmän kanssa. Jaamme yhdessä apua ja tukea yksinäisille ja vaikeassa elämäntilanteessa oleville.