Leskenlehdet

Lapset

Päivä- ja perhekerho toiminnasta

Seurakunnan varhaiskasvatus on kasteopetusta, jonka tehtävänä on tukea kotia lapsen kristillisessä kasvatuksessa. Päiväkerhossa lapsi opettelee erilaisia taitoja (askartelu, leikki, hartaushetket yms.) tasavertaisena ryhmän jäsenenä.

SYKSYN 2022 PÄIVÄKERHOILMOITTAUTUMINEN ALKANUT!!

Ilmoitukset osoitteeseen eija.kinnunen@evl.fi**@**. (Muista: lapsen nimi, synt.aika, vanhempien nimet, osoite/puh.nro) tai puh.nro 040 3566 543

PÄIVÄKERHORYHMÄT:

Kerhot ovat 3-5-vuotiaille lapsille. Ryhmät kokoontuu 1 kerta / viikko

Kerhon materiaalimaksu 15 €/syksy ja 15 €/kevät. ( sisarusalennus 5€)

Lisätietoa kerhopäivistä lastenohjaajalta  Eija Kinnunen 040 3566543 tai eija.kinnunen@evl.com.

PERHEKERHO:

Srk-kodilla perjantaisin klo 9.30-11.30.
Kahviraha 3 €/perhe/kerhokerta

Seuraa kirkollisia ilmoituksia ja facebookkia tai laita viestiä / soita  puh.040 3566 543.

YHTEISTYÖ:

Päiväkodit  ( Touhuvakka & Ruuhiryhmis) ja esikouluryhmät ( Kirkonkylän ja Kankaisten koulu) vuoroviikoin hartaushetket.

Kevään ja syksyn aikana seurakunnassamme järjestetään muutamia perhekirkkoja. Katso jumalanpalvelustiedoista.

PERHEMUSKARIT:

Tiistaisin (klo 9.30-11) ja torstaisin (klo 9-10.30) perhemuskarit srk-kodilla. Ilmoittautuminen ja lisätiedot Jonna Ortju (044-5588368, jonna@namupaja.fi) tai FB-ryhmän kautta Toivakan perhemuskarit. Huom! Torstain ryhmät jo täynnä. Jonnalta voi tiedustella myös laulu- ja pianotunneista.

Kaste kantaa